Podaljšana akcija v mesec September

 

V podjetju Brest Pohištvo iz Cerknice, za svoje zveste stranke, v mesecu septembru pripravljamo ugodnost, s katero vas želimo seznaniti.

 

Vsem tistim,  ki želijo obnoviti ali opremiti otroško ali mladinsko sobo, ponujamo novi program Akord. V mesecu avgustu prejme vsak kupec otroške in mladinske sobe Akord , ob nakupu v vrednosti nad 900 EUR, kot darilo, tablični računalnik GOCLEVER T75!  

 

Dovolite, da vam ob tej prložnosti novost v našem proizvodnem programu tudi predstavimo. 

Koncept otroške in mladinske sobe Akord, ki je bila predstavljena na Ljubljanskem pohištvenem sejmu Ambient 2011, odraža sodobne trende v oblikovanju in vsebuje inovativne rešitve, ki predvidevajo prilagoditev prostora potrebam otrok in mladostnikov. Program odlikuje moderen dizajn. Modularna zasnova programa omogoča opremo vsakega prostora tako, da je le ta optimalno izkoriščen hkrati pa dovolj prostoren za igro, zabavo in učenje. S svojo zračnostjo, živahnimi barvami in večnamenskimi pohištvenimi elementi prinaša svežino in povečuje funkcionalnost prostora, ki se prilagaja igri, učenju ali spanju. 

 

Akord ima veliko shranjevalnega prostora, ki ga uporabnik prilagaja trenutnim potrebam. Posteljo Akord lahko dopolnite s podposteljnim predalom za shranjevanje posteljnine ali igrač. Podposteljni predal se lahko uporabi kot dodatno izvlečno ležišče. Nočna omarica se pospravi v vzglavje postelje. Viseče omarice so odprte ali zaprte. Garderobna omara je modularno zasnovana in prilagojena naročniku, ki se lahko sam odloči za različne ureditve notranjosti. Nizek TV-element ima lahko vgrajene predale ali police in je v celoti prilagojen multimedijskim napravam. Ogromna površina pisalne mize s predalniki se pospravi v kompakten predalnik majhnih dimenzij. Lahko izbirate med tremi različnimi kombinacijami barv (zelena, oranžna in modra).

 

Program Akord je narejen iz materialov višje kakovosti in izdelan v skladu z vsemi evropskimi varnostnimi standardi (ISO 14001, Zeleni kras). Po izteku dobe uporabnosti so elementi primerni za recikliranje oziroma za predelavo in ponovno uporabo. Za izdelavo programa je značilna nizka poraba energije in posledično manjši ogljični odtis. Fronte so površinsko obdelane z visokokvalitetnimi in zdravju prijaznimi laki. Robovi elementov so zaobljeni, ročaji so iz mehkega materiala, ki varuje nadobudne mladoletnike pred morebitnimi poškodbami. Elementi iz programa imajo kvalitetno okovje z mehkim zapiranjem. 

 

Ponujamo vam tudi brezplačno svetovanje našega oblikovalca, ki vam bo pomagal pri umestitvi mladinske sobe v prostor in predlagal najprimernejše barve sten.

 

Vsi elementi programa Akord so na zalogi, kar pomeni, da sta zamenjava ali prvi nakup, skupaj s kompletnim servisom, ki ga ob nakupu nudimo, izvedljiva že v nekaj dneh.

 

Vljudno vabljeni, da nas obiščete v našem prodajno-razstavnem salonu v Cerknici, kjer si razstavljeno sobo lahko ogledate, dobite dodatne informacije in tudi naročite. 

 

Ogled programa Akord je možen tudi na naslednjih prodajnih mestih:

-M-pohištvo in tehnika: Brežice, Jesenice, Kranj, Krško, Lenart, Levec, Ljubljana, Logatec, Maribor, Ptuj, Metlika

-XXXL Lesnina: Ljubljana Brdo in Rudnik

-Pohištvo Žakelj, Lesce

-Salon pohištva Baims, Novo mesto

-Salon pohištva Nova oprema, Vipava

 

vendar akcija velja samo v primeru nakupa v salonu Brest-Pohištvo v Cerknici.

 

S programom, opisi in dimenzijami elementov se lahko seznanite tudi na spletni strani 

www.brest.si  in na spletni trgovini na naslovu http://trgovina.brest.si 

 

Poleg brezplačne in dostave montaže sobe v vrednosti nakupa nad 900 EUR vam Brest-Pohištvo ponuja še eno, nadvse dobrodošlo storitev: staro pohištvo vam razstavimo in odpeljemo brezplačno!

 

 

Veselimo se vašega obiska in vas lepo pozdravljamo.

 

 

 

Cerknica, 1.8.2012

 

Prodajna služba

Brest Pohištvo d.o.o. 

 

Komentarji

Trenutno ni komentarjev.

Napišite komentar

Ta stran uporablja piškotke. Več
Strinjam seNe strinjam se