Predstavitev podjetja

Podjetje Brest Pohištvo d.o.o. ima več kot 60 letno tradicijo v izdelovanju furniranega pohištva in zagotavljanju zadovoljstva naših kupcev. Smo ekološko osveščeno podjetje, ki skrbi za odnos do kraškega sveta, saj se zavedamo svoje odgovornosti do ohranitve naravne in kulturne dediščine skrivnostnega čara Cerkniškega jezera.

Skrb za okolje

Varstvo okolja vključujemo v našo razvojno strategijo in letne poslovne načrte, z namenom nenehno zmanjševati negativne vplive na okolje in izboljševati stanje varstva okolja v našem podjetju. Načrtujemo nove proizvode in tehnologije ter spremljamo celotni življenjski ciklus proizvoda od razvoja, izdelave, uporabe in ravnanja po izteku življenjske dobe v skladu z načeli varstva okolja. Pri uporabi materialov in energentov skrbimo za optimalen izkoristek le teh in skrbimo za zmanjševanje količin nastalih odpadkov zahtevamo od svojih dobaviteljev in kooperantov izvajanje in spoštovanje okoljevarstvenih predpisov in drugih zahtev, usposabljamo in ozaveščamo zaposlene o odgovornosti do delovnega in širšega okolja.

Vizija

Iz podjetja, ki servisira znane kupce postati pomembnejši ponudnik sodobnega pohištva srednjega in višjega cenovnega razreda v Centralni Evropi, s poudarkom na lastni blagovni znamki in ponudbi na področju pohištva za opremo dnevnih sob, spalnic in jedilnic.

Poslanstvo

Naše poslanstvo je proizvodnja modernega pohištva in zadovoljitev še tako zahtevnega kupca s poudarkom na lastni blagovni znamki in ponudbi na področju pohištva za opremljanje doma.

Politika kakovosti

Naša stalna skrb je izpolnjevanje zahtev in pričakovanj kupcev. To dosegamo z izobraževanjem na vseh nivojih, posodabljanjem tehnologije, izboljševanjem pogojev dela in razvijanjem okolju prijaznih postopkov. Sprotno ugotavljamo naloge in cilje s področja učinkovitosti sistema kakovosti, ter v primeru odstopanj pravočasno in racionalno ukrepamo. Politika kakovosti podjetja je zastavljena tako, da vsak zaposleni na svojem delovnem področju skrbi za učinkovito in uspešno izvajanje zastavljene politike kakovosti.

Zaposlovanje

V podjetju Brest-Pohištvo d.o.o. Cerknica iščemo mlade, razgledane strokovnjake za dinamično in odgovorno delo z veliko možnostmi za nadaljnje strokovno usposabljanje in napredovanje. Če vas zanima delo v enem najuspešnejših podjetij v lesni panogi v Sloveniji vas vabimo, da nam sporočite vaše želje preko kontaktnega obrazca.

Osnovni podatki

BREST POHIŠTVO d.o.o.

Cesta 4. maja 18

1380 Cerknica

SLOVENIJA

Kako do nas?


Telefon: +386 1 7050 200

Fax: +386 1 7050 230

e-mail: info@brest.si

Spletna stran: http://www.brest.si


TR: SI56 0700 0000 1301 054

TR: SI56 0311 5100 7793 281

ID št. za DDV: SI63534053

Mat. št.: 5452554


Direktor: Darko Lesar

Osnovni kapital: 357.179,00 €

Podjetje nekoč...

 
Ta stran uporablja piškotke. Več
Strinjam seNe strinjam se